SMOLO

Jsme vaše domácí, ryze regionální a česká firma zabývající se odpadovým hospodářstvím, údržbou komunikací, demolicemi a zemními pracemi v Moravskoslezském kraji. Naše služby pojímají všechny druhy odpadů v celém cyklu odpadového hospodářství, klademe důraz na využívání a znovu užívání odpadů. Rozvíjíme stabilní, solidní a dlouhodobé vztahy s našimi zákazníky.

Nakládání s odpady

Údržba komunikací

Stavební činnost

Dopravní značení

Aktuálně

9dub
Úklid Slezské Harty s novým hejtmanem a s logo SMOLO

Úklid Slezské Harty s novým hejtmanem a s logo SMOLO

Již několik let jsme partnerem a sponzorem tradičního jarního úklidu břehů největší a zároveň nejmladší přehrady v kraji – Slezské Harty. Sponzorsky poskytujeme pytle na odpad, zajistíme přistavení velkoobjemových kontejnerů a vhodnou likvidaci odpadu. Letos se do úklidu pustilo 46 dobrovolníků a mezi nimi i nový hejtman Moravskoslezského kraje Josef Bělica.

20bře
Dozorový audit proběhl úspěšně bez ztráty kytičky

Dozorový audit proběhl úspěšně bez ztráty kytičky

Po celé čtyři dní probíhal na našich provozech první dozorový audit v rámci udržení certifikátů systému managmentu kvality, environmentálního managmentu a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Pečlivou kontrolou a úspěšným hodnocením prošla všechna zařízení v rámci celé společnosti SMOLO CZ.

Moravskoslezský kraj je náš domov

Sídlo naší firmy je v Třinci, pobočky a koncová zařízení najdete napříč celým Moravskoslezským krajem. To nám umožňuje efektivně, dle vašich představ a požadavků obsluhovat území celého kraje.

Vybrané reference

Třinecké železárny